بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/01/18 - 09:29
  • - تعداد بازدید: 164
  • - تعداد بازدیدکننده: 155
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی:

۳۱ کارگروه تخصصی نخبگانی در آذربایجان شرقی تشکیل شد/ استفاده از ظرفیت عظیم نخبگان در یک فرایند جمعی

رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی با بیان اینکه تخصص با بازار کار در جامعه ما فاصله زیادی دارد، گفت: برای کاهش این فاصله در جامعه، بنیاد نخبگان کارگروه صنایع خلاق را تشکیل داده‌ و به دنبال این است که از ظرفیت عظیم نخبگان در یک فرایند جمعی استفاده کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ یوسف زندی رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۶ نخبه عضو این بنیاد در استان هستند، گفت: برای سازماندهی نخبگان، ۳۱ کارگروه تخصصی در استان تشکیل داده ایم، این کارگروه‌ها در حوزه‌های مختلف مهندسی، پزشکی، علوم انسانی، حقوق و صنعت تشکیل شده‌ و در راس همه کارگروه ها استادان دانشگاهی و فعال و افرادی که دستی بر آتش دارند، قرار دارند.

وی ادامه داد: یکی از چالش‌های بزرگ بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی تکمیل نبودن بانک اطلاعاتی بود که از شهریور ماه گذشته، پایش در رده های دانش آموزی، دانشجویی، استادان و غیره را آغاز و اطلاعات جامعی از آنها جمع آوری و ثبت کردیم.

زندی با بیان اینکه اگر پرچمدار حرکت در جامعه، نخبگان آن جامعه باشند به طور یقین اثربخشی بیشتر می‌شود، افزود: استفاده از ظرفیت ها و توانایی های نخبگان در عرصه های مختلف، جامعه را به سمت توسعه و رشد می برد.

زندی با بیان اینکه یکی از رسالت‌های بنیاد نخبگان، حمایت از آنها و سطح بندی اختراعات و اتصال به بدنه صنعت است، گفت: یکی از مشکلات اساسی صنایع در آذربایجان شرقی فرسوده بودن ماشین آلات است که تاکنون فکری برای آنها نشده است و همین موضوع به رغم پایین بودن قیمت نیروی کار و انرژی در کشور، بهره‌وری را به شدت پایین آورده است.

رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی به اجرای طرح بورسیه‌های صنعتی در بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد و افزود: در این طرح بنیاد ملی نخبگان از افرادی که بتوانند این بورس را بگیرند در سال اول ۷۵، در سال دوم ۵۰ و در سال سوم ۲۵ درصد حمایت می‌کند و نیروی کار ماهر را که نیاز بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی است تحویل می‌دهد.

وی ادامه داد: باید صنایع را مجاب کنیم تا از این ظرفیت ایجاد شده استفاده کنند اما متاسفانه در تبریز که یک شهر صنعتی است این طرح به هزار و یک دلیل جا نیافتاده است.

زندی گفت: آماده اجرای صد درصدی این طرح هستیم ضمن اینکه بخش خصوصی نیز می‌تواند با مشارکت در این طرح نیروی کار فعال و ماهر مورد نیاز خود را در آینده به راحتی تامین کند.

وی افزود: در دفترچه کنکور سال گذشته بورسیه بنیاد نخبگان در دانشگاه صنعتی سهند گنجانده شد که ظرفیت آن ۴۰۰ نفر بود که امیدوارم این ارقام با استقبال واحدهای صنعتی دولتی و خصوصی، بیشتر و بیشتر شود.

رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی با بیان اینکه تخصص با بازار کار در جامعه ما فاصله زیادی دارد، گفت: برای کاهش این فاصله در جامعه، بنیاد نخبگان کارگروه صنایع خلاق را تشکیل داده‌ و به دنبال این است که از ظرفیت عظیم نخبگان در یک فرایند جمعی استفاده کند.

وی اضافه کرد: فلسفه بنیاد نخبگان، جریانسازی نخبگی به معنی واقعی در جامعه است و در این راستا از ظرفیت کارگروه‌های تخصصی به معنی واقعی استفاده خواهیم کرد تا جریان نخبگی به جایگاه اصلی خود در جامعه برسد.

زندی همچنین ابراز امیدواری کرد: هماهنگی‌های لازم برای استفاده از ظرفیت نخبگان در تمام حوزه‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد زیرا سپردن امور به نخبگان، جامعه را به نوعی بیمه می کند.




  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 170602
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

سامانه ی گفتگوی آنلاین