به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای توانمندسازی جامعه نخبگانی و با رويكرد مهارتافزایی فردي و اجتماعي، کارگاه آموزشی «حل مسئله، خلاقیت و تصمیمگیری و گوش دادن فعال» با هدف توانمندسازی مستعدانبرتر، به همت بنیاد نخبگان استان خراسانرضوی برگزار شد.
در این کارگاه دیسفانی؛ مدرس کارگاه با تأکید بر اینکه حل مسئله اصلیترین وظیفه یک مدیر است، گفت: یک مدیر معمولی حدود ۵۰ درصد از وقت خود را به صورت انفرادی یا با حضور دیگران به حل مسئله اختصاص میدهد.
وی با بیان اینکه یک فرد حرفهای تقریباً کاری جز حل مسأله ندارد، افزود: خلاقیت در بخش مهمی از فرایند حلمسئله نقش بسیار کلیدی و تعیینکننده دارد.
دیسفانی تصریح کرد: خوشبختانه خلاقیت امری آموختنی است و توانایی حلمسئله و خلاقیت قابل تقویت و رشد است.
مدرس کارگاه با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از مردم از تفکر خلاق استفاده نمیکنند، ادامه داد: این افراد تلاش میکنند به آنچه در گذشته انجام دادند و گفتند، بسنده کنند.
دیسفانی در بخش دیگری از کارگاه با اشاره به اینکه تصمیمگیری یک گام اصلی در فرایند حلمسئله است، اظهار داشت: تصمیمگیری در واقع انتخاب یک راهحل مطلوب یا برگزیده در میان راهحلهای ممکن و محتمل است.
وی ادامه داد: گوش دادن فعال یکی از مهارتهای بین فردی است و داشتن این مهارت ارتباط بین اعضای تیم را ممکن کرده و ارتقا میدهد. این مهارت را میتوان پایهایترین مهارت در ارتباطات بین فردی دانست.
دیسفانی یادآور شد: برخلاف تبلیغات گسترده در جامعه در موضوع مهارتهای سخنوری و ارائه، مهارت گوش دادن فعال در تمام شئون زندگی اجتماعی و حرفهای، بسیار پایهایتر و مهمتر است تا جاییکه بکار بستن این مهارت کمک میکند تا حسگرهای وجودی هر فرد برای جذب اطلاعات، شناخت موقعیت، درک فضا و جریانهای انسانی و اجتماعی بسیار فعالتر و حساستر عمل کند.