دانشگاه هیچ تصرفی در انتخاب مستعدانبرتر ندارد/ دانشگاهها؛ بازوی فکری بنیاد
فلق فناوری در آسمان اقتصاد مقاومتی
اصفهانی با اشاره به لزوم افزایش حس مسئولیتپذیری اجتماعی میان مستعدانبرتر، گفت: حس تعلق مستعدانبرتر به زادبوم سبب ترغیب فرد به خدمترسانی بیشتر میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست هماندیشی نخبگان غیرمقیم در استان گیلان با هدف ایجاد و افزایش همافزایی و شبکهسازی نخبگانی، به همت بنیاد نخبگان استان برگزار شد.
در این نشست، مسعود اصفهانی؛ رئیس بنیاد نخبگان گیلان نیرویانسانی نخبه و مستعدبرتر را مهمترین سرمایه هر جامعهای دانست و گفت: حس تعلق مستعدانبرتر به زادبوم سبب ترغیب فرد به خدمترسانی بیشتر میشود.
وی افزود: رتبۀ برتر در کنکور سراسری، فعالیتهای علمی و تحقیقاتی، پژوهش در حوزههای مختلف، همگی برای رسیدن فرد به نقطۀ اثرگذاری، ایفای نقش و مسئولیتپذیری در جامعه است.
اصفهانی اعطای تسهیلات به مستعدانبرتر را نوعی ایجاد انگیزه و فعالیت فرهنگی میان جامعۀ دانشگاهی و علمی دانست و ادامه داد: تمام تسهیلات و حمایتها در راستای تسهیل مسیر فردی برای رسیدن به نقطۀ اثرگذاری است.
رئیس بنیاد نخبگان گیلان با اشاره به لزوم الگوسازی از مفاخر بومی، یادآور شد: بسیاری از جوایز و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان به نام مفاخر و سرآمدان بومی نامگذاری شده است تا افراد ضمن آشنایی با شخصیت فردی و اجتماعی آنان و اطلاع از دستاوردها و اثرگذاریهای آنان، این افراد را به عنوان الگوی خود قرار دهند.
تمامی حقوق متعلق به این سایت برای بنیاد ملی نخبگان محفوظ می باشدآدرس: خیابان آزادی- بین خیابان نواب و رودکی- جنب کوچه طاهرنیا- پلاک 209 تلفن: 63478000 - 09601