به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی معاونت علمی، در راستای بهرهگیری هرچه بیشتر از توانمندیهای موجود دریایی کشور و استفاده از ساختاری چابک و بهدوراز گسترش تشکیلات اداری، قصد دارد تا اهداف و مأموریتهای خود را با بهرهگیری از منابع موجود در نهادها و ارگانهای دریایی کشور و با سازماندهی واحدهای مستقر در استانهای ساحلی دنبال کند.
در همین راستا، بهمنظور تعامل سازنده بین بخشی و ایجاد همافزایی، همگرایی و هدفمندی فعالیتهای توسعهای دریایی کشور، ضرورت برگزاری نشستهای مشترک میان فعالان، مدیران و مسئولان حوزه دریا در استانهای ساحلی با ستاد احساس شد.
اهداف تشکیل کارگروه صنایع دریایی استانهای ساحلی
به دنبال این نشستهای تخصصی دومین جلسه کارگروه صنایع و فناوری دریایی استان خوزستان با حضور مدیران و مسئولین استان و مشارکت شرکتهای فعال دریایی به میزبانی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار شد.
نشست تخصصی کارگروه صنایع دریایی استانهای ساحلی بهتناوب در 7 استان ساحلی کشور با مشارکت استانداری، ارگانها و نهادهای دریایی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باهدف کلی همافزایی نهادهای فعال و بررسی مشکلات و موانع توسعه صنایع دریایی استان برگزار میشود، در این راستا با برنامههای ریزیهای انجامشده توسط ستاد دریایی و همکاری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر،این نشست 9 آذر سال جاری در خرمشهر برگزار شد.
در این نشست مدیران و نمایندگان شرکتهای خصوصی دریایی، ارگانهای دریایی همچون سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان شیلات، سازمان محیطزیست،سازمان صنایع دریایی، بنیاد نخبگان استان،کشتیسازی اروندان، صنایع دریایی شهید موسوی، پژوهشکده میگو و آبزیان دریایی، صنایع دریایی نوح جنوب و... حضور داشتند.
بازدید از صنایع دریایی فعال در استان خوزستان
با برنامهریزی انجامشده و باهدف بازدید مستقیم از صنایع دریایی فعال ذکرشده در استان، ضمن توجه به زمان کوتاه 12 روزه، بازدیدهای متنوعی در سطح استان صورت گرفت. مهمترین موضوع، بازدید از طرح شناور مسافربری با بدنه الیاف کربنی موردحمایت ستاد دریایی در شرکت دانشبنیان صنایع دریایی نوح جنوب در خرمشهر بود. همچنین مزارع پرورش ماهی و میگو در استان بازدید شد.