به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ هشتيمين كميتۀ علم و فناوري استان چهارمحالوبختياري به منظور نهادينه کردن فرهنگ همكاري و همگرايي دستگاههاي علمي و پژوهشي و همچنین بررسي مشكلات و مسائل علم و فناوري استان با حضور رييس بنياد نخبگان چهارمحالوبختياري و مسؤولان مراكز علمي و پژوهشي استان برگزار شد.
در این نشست، مجتبي بنياديان؛ رييس بنياد نخبگان استان چهارمحالوبختياري با اشاره به اينكه بخش مهمي از دانستههاي علمي هر كشوري در سايۀ ارتباط و تعامل حاصل ميشود، گفت: ضرورت دارد دستگاههاي علمي و پژوهشي استان در راستاي توسعۀ بومی، مشاركت نظامند، همگرايي و هفكري داشته باشند.
وی به برنامههاي علمي و پژوهشي بنیاد نخبگان چهارمحالوبختياري اشاره كرد و افزود: توقع آن است كه برگزاري چنين برنامههايی با مشاركت دستگاههاي علمي و پژوهشي و دستگاههاي اجرايي استان، به رخداد و فعاليتي جريانساز در حوزههاي مختلف استاني تبدیل شوند. از سوی دیگر، باید دانست نتایج و دستاودرهای این فعالیتها به نهاد خاصی تعلق ندارد.
بنياديان به برگزاري جشنواره «ايدۀ سبزكوه» در سال گذشته اشاره كرد و اظهار داشت: برگزاری این جشنواره در سال جديد، نیازمند بررسی کیفی و کمّی تجربۀ گذشته و همچنین برنامهریزی دقیق است تا بتوان در تمام بخشهای مورد نیاز، ایدههای لازم را ارائه داد و عملیاتی کرد.
در ادامه، ويشتاسب سليمانيان؛ مدير مركز رشد دانشگاه شهركرد با اشاره به ضرورت نهادینهشدن فرهنگ ايدهپردازي در استان، گفت: توسعۀ فرهنگ ايدهپردازي و كارِ گروهي بايد از دوران دانشآموزي انجام شود.
وی با اشاره به اثرگذاري رسانههای ديداري و شنوايي به عنوان بهترين ابزار و امكانات بر رفتار و منش مخاطبان، تصریح کرد: آشنايي مردم با فرهنگ کارآفرینی و ترويج علم و فناوري در استان، نیازمند استفاده بهینه از ظرفیت رسانهها است.
لازم به ذکر است، در پایان این نشست، تبادلنظر پیرامون برگزاری هر چه بهتر جشنواره ایدۀ سبزکوه صورت گرفت.