به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مستعدینبرتر دختر رشتههای داروسازی، پزشکی و سایر رشتههای مرتبط استان تهران از شرکت صنعتی دارویی برکت بازدید کردند.
در ابتدای بازدید، مستعدینبرتر به صورت اجمالی از فعالیتهای شرکت دارویی صنعتی برکت آگاه و پس از آن از نزدیک با دستاوردها و فعالیتهای اجتماعی ستاد اجراییسازی فرمان امام(ره) از جمله بخشهای توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، مدرسهسازی، خدمات بیمهی برکت، سلامت و دارویی آشنا شدند.
سامانه سلامت الکترونیک، سامانه پرونده الکترونیک سلامت، سامانه ارسال بلوتوث سلامت، سامانه مشاوره الکترونیک سلامت و سامانه مشاوره تلفنی برکت، از جمله طرحهای اجرایی بنیاد برکت برای افزایش دامنه پوشش و درمان بیماران در مناطق محروم است.
در همین راستا، مستعدین از تجهیزات و فعالیتهای سلامت الکترونیک برکت (برکت تل)، داروهای تولید شده توسط این شرکت و پروژههای آتی شرکت از جمله تولید واکسن پنتاوالان، پروژه باغموزه گیاهان دارویی، تولید فرآوردههای طبیعی سلامت و تولید فرآوردههای سلولی مولکولی نیز دیدن کردند و از نزدیک با روند کار آشنا شدند.
همچنین شرکتکنندگان از آمبولانس مجهز به دستگاههای سنجش پارامترهای حیاتی و پاراکلینیکی و دستگاههای مانیتورینگ علایم حیاتی نیز بازدید کردند. ناگفته نماند از طریق این تجهیزات، اطلاعات بیمار لحظه به لحظه دریافت و به مرکز مدیریت بیماران اورژانسی منتقل میشود تا پزشک مستقر در این مراکز هدایت فنی بیماران را بر عهده گیرد. ضمن اینکه با توجه به وجود امکانات «جیپیاس»، بر روی دستگاه، مختصات جغرافیایی آمبولانس در حال حرکت روی نقشه توسط پزشک قابل مشاهده بوده و میتواند آمبولانس را به نزدیکترین مرکز درمانی با توجه به نیاز و شرایط بیمار هدایت کند.
لازم به یادآوری است، بنیاد برکت در 20 آذرماه سال 86 براساس توصیههای رهبرمعظمانقلاب برای خدمترسانی به مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور، تحت نظر ستاد اجراییسازی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد.