به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ کارگاه آموزشی نوجوان توانگر در طرحتکمیلی دوستعلمی زیستشناسی دختران به همت بنیاد نخبگان استان تهران و با همکاری اداره استعدادهای درخشان و دانشپژوهان شهرتهران با حضور دانشآموزان منتخب طرح دوستعلمی زیست 1 و 2 برگزار شد.
در این کارگاه، شیری؛ مدرس کارگاه با بیان اینکه اضطراب والدین و حجم وسیع اطلاعات تربیتی، گاهی نهتنها به تربیت صحیح فرزندان کمک نمیکند بلکه منجر به فرسودگی والدین و خشمگینی دانشآموز میشود، گفت: برگزاری کارگاه نوجوان توانگر علاوه بر قوت علمی، رشد اجتماعی، مهارتهای فردی و رشد عاطفی به آگاهی درخصوص (بلوغ معنوی، رهبری فردی، ارتباط، مذاکره، زبان، آگاهی بلوغ جنسی، کسبوکار، ریشه تمدنی) منجر میشود.
وی با تقسیمبندی انسانها به سه دستۀ عادی، موفق و توانگر، افزود: توانگرها همواره مدلی خاصی از اشتغال و زندگی در ذهنشان دارند. توانگر با کار خود ارزشآفرینی میکند و این امر مستلزم نگرش درست نسبت به خویش است. نبوغ کسب و کار، نبوغ مالی و نبوغ ارتباطی از جمله ویژگیهای این افراد است.
شیری با بیان اینکه مهارتهای فروش و اینکه فرد چه خدمتی میتواند به جامعۀ خود داشته باشد، یکی از نکات ضروری برای یک توانگر است، ادامه داد: در نبوغ ارتباطی مسئله این است که فرد توانگر بعد از صحبت با دیگران، چه چیزی به دست میآورد و در نوابغ مالی صحبت از خلق ثروت و ایجاد امنیت مالی در فضای کسبوکار مطرح است.
لازم به ذکر است، تکنیکهای شفافکننده زبان، چگونگی ارتباط با افراد مشکلدار، مهارتهای متقاعدکننده، بهترینهای روابط دیجیتال، درگیر کردن افراد در فضای آنلاین، مفید کار کردن، مفید زندگی کردن، تکنیکهای پولدار شدن و مراحل پیشرفت و تعادل، از دیگر مباحثی بود که در این کارگاه مورد بررسی قرار گرفت.