به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ علی قمری دبیر کمیته دانشجویی دومین جشنواره و کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با اشاره به اینکه کمیته دانشجویی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی در اکثر دانشگاههای کشور تأسیسشده است گفت: بسترسازی ایجادشده در راستای تشکیل کمیتههای دانشجویی سلولهای بنیادی در دانشگاههای کشور این امکان را برای دانشجویان فراهم آورده است تا با عضو شدن در کمیتههای دانشجویی در فعالیتهای مختلفی هم چون برگزاری و شرکت در کارگاههای آموزشی، سمپوزیومها، اردوهای جهادی و همچنین کنگرههای یکروزه و استارتاپ های دانشجویی شرکت کنند.
وی در ادامه افزود: جشنواره سلول های بنیادی تلاش میکند نقشه راه مشخصی برای دانشجویان و هدایت آنان به مسیر خلاقیت و نوآوری با مشارکت دانشگاهیان و پژوهشگران حوزههای گوناگون علمی باز کند تا ایران با تکیه بر نوآوریهای این بخش به بهترین نتایج علمی در حوزه سلول های بنیادی دست یابد.
قمری با اشاره به برگزاری دومین جشنواره و کنگره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: دانشجویان میتوانند در بخشهای مختلف المپیاد ملی سلولهای بنیادی همچون پایاننامه برتر، ایده برتر، مقاله برتر شرکت کردهاند و درنتیجه نفرات برگزیده در طی برگزاری جشنواره اعلام خواهند شد.
دبیر بخش دانشجویی، به مشارکت دانشجویان در بخش استارتآپ اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین بخشهایی که دانشجویان میتوانند در آن حضورداشته باشند، بخش استارتآپ است. دانشجویان در این بخش نیز حضور فعالی دارند و ضمن آشنایی با ایدههای گوناگون و ایده پردازی، توسط راهبرها ایدههای خود را هدایت کرده و پرورش میدهند و درنهایت جوایزی به ایدههای برتر اعطا خواهند شد.
قمری با اشاره به دستاورد حضور دانش جویان در جشنواره گفت: دانشجویان با شرکت در دومین جشنواره و کنگره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی میتوانند با اتفاقات روز دنیا در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی آشنا شوند و با آشنایی با ایدههای نو به پرورش و توسعه ایدههای خود بپردازند و همچنین از نزدیک با شاخصترین افراد فعال در حوزه سلولهای بنیادی آشنا شوند.
این فعال عرصه سلولهای بنیادی در زمینه شرکت دانشجویان در فن بازار گفت: دانشجویان خوشفکر در کشور که تا به امروز توانستهاند ایدههای زیادی را پرورش دهند و به مرز تجاریسازی برسانند و تنها در بخش سرمایه با مشکل روبرو هستند، میتوانند با شرکت در فن بازار دانشجویی و آشنایی با سرمایهگذاران به معرفی ایده خود بپردازند و درنهایت منبع مالی رسیدن ایده به محصول را پیدا کنند.
قمری با اشاره به مقالات ارسالشده به دبیرخانه جشنواره بیان کرد: در بخش مقالات ارسالشده به دبیرخانه جشنواره بیش از 600 مقاله به دبیرخانه ارسالشده است که چیزی در حدود نیمی از آنها توسط دانشجویان ارسالشده است.
دبیر کمیته دانشجویی دومین جشنواره و کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: بهمنظور شرکت هر چه بیشتر و بهتر دانشجویان در جشنواره، ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، تسهیلاتی همچون خوابگاههای دانشجویی را برای دانشجویان شهرستانها با همکاری دانشگاههای شهید بهشتی و علوم پزشکی شهید بهشتی فراهم آورده است تا دانشجویان یه سهولت در جشنواره شرکت کنند.
دومین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۶ به همت ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن اجلاس سران برگزار میشود.