به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ اولین جلسه کارگاه آموزشی «تکنیکهای تنظیم هیجانی (مدیریت خشم، اضطراب و نگرانی)» بههمت بنیاد نخبگان استان گلستان در گرگان برگزار شد.
در این نشست، ابوالقاسم خزاعیان؛ رئیس بنیاد نخبگان استان گلستان با بیان اینکه توجه به نیازهای روحی و معنوی اجتماع نخبگانی یکی از اصول برنامههای آموزشی بنیاد نخبگان استان است، گفت: بنیاد ملی نخبگان با برگزاری این قبیل کارگاهها به عنوان سبک نوینی از آموزش، در نظر دارد زمینه مناسب برای تحقق «نظام جامع اخلاق نخبگی» مبتنی بر آموزههای اسلامی و تلاش برای ترویج آن بهمنظور رشد اخلاقی و معرفتی اجتماع نخبگانی و همچنین مصونسازی آنان فراهم سازد.
در این کارگاه، دکتر بهرام بختیاریسعید؛ عضو هیئتعلمی دانشگاه گلستان پیرامون تکنیکها و مهارتهای تنظیم هیجان مباحثی ارائه و خاطرنشان کرد: بین استرس و اضطراب تفاوتهایی وجود دارد که باید به آنها توجه شود. اصولاً در اضطراب عامل فشار مشخص نیست.
وی با اشاره به اینکه استرس نعمتی بزرگ است، افزود: نیاز و انگیزه را میتوان بهترتیب موتورمحرکه و عامل تشدیدکنندۀ استرس نامید؛ بنابراین این عامل تشدیدکننده سبب جهتدادن به رفتار و انرژی میشود.
بختیاریسعید تصریح کرد: فردِ دچار استرس، بنابر توانایی خود بین برانگیختگی یا فروریختگی درگیر میشود؛ بهنوعی که فرد برانگیخته در اثر استرس ایجاد شده در پی فکری، آماده فعالیت و حرکت است و مقدمات آن را تهیه میکند در حالی که فرد فروریخته در فکر انجام کاری است اما اقدامی برای آن انجام نمیدهد و در واقع در رؤیای خود غوطهور است.
***
کارگاه «تکنیکهای ارتقاء سلامت روان» با هدف پیشگیری از آسیبهای فردی و اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت روان و کسب مهارتهای زندگی با همکاری معاونت فرهنگی بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.