به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، امین حاجی محمدی دبیر گروه تجاریسازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی با اشاره به نقش گروه تجاری سازی و توسعه بازار در حمایت از طرح های فناورانه در کشور بیان کرد: با ارزیابیهای صورت گرفته تعداد 13 طرح تایید و مورد حمایت قرار گرفته است، که از این میان 4 طرح با مشارکت و همکاری سازمانها و ارگانهای دریایی اجرا شده است.
حاجی محمدی افزود: به منظور کمک به تجاری سازی و توسعه محصولات تولیدی شرکت های دانش بنیان دریایی، به هشت شرکت دانش بنیان تسهیلات قرض الحسنه اهدا شده است.
فناوری تعیین کننده مرز بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است
حاجی محمدی گفت: از جمله طرح های مورد حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی میتوان به طراحی و ساخت رستوران زیردریایی، طراحی و ساخت جت اسکی آتش نشان، نرم افزار مدیریت آبزی پروری در قفس، طراحی هاورکرافت تفریحی 6نفره، طراحی و ساخت شناور زیرسطحی و ... نام برد.
دبیر گروه تجاریسازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی با اشاره به اهمیت اقتصاد دانشبنیان و نقش پر رنگ صنعت دریا در شکوفایی اقتصاد کشور گفت: رشد سریع توسعه علم و فناوری در دهه های اخیر باعث شده است، که نقش دانش و فناوری در اقتصاد بیش از پیش پر رنگ شود. کشورهای با دانش و فناوری بالا به عنوان قدرت های اقتصادی دنیا شناخته شده و توانایی جذب سایر عوامل اقتصادی مانند سرمایه، منابع اولیه، نیروی کار و غیره را نیز دارند.
وی در ادامه گفت: یا توجه به اهمیت اقتصاد دانشبنیان و نقش پر رنگ صنعت دریا در شکوفایی اقتصاد کشور، گروه تجاری سازی و توسعه بازار اقدام به حمایت از طرح های فناورانه کرده است.
دبیر گروه تجاریسازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی با تاکید بر اقتصاد دانش بنیان و حمایت از طرح های فناوری در کشور گفت: در واقع، امروزه مرز بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در بکارگیری از فناوری تعیین می شود.