رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری (بنیاد ملی علم ایران) در دیدار با رییس رسانه ملی به معرفی ماموریت، برنامه ها، و حمایت های این بنیاد پرداخت و دو طرف بر گسترش و استمرار همکاری ها تاکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، دكتر محمد سرافراز ریيس رسانه ملي در این ديدار با تاكيد بر همكاري صداوسيما با این بنياد در زمينههاي مختلف علمي، تصريح كرد: صدا وسيما در موضوعات مختلف و برنامههاي گفتوگو محور ميتواند از كارشناسان خبره آن بنياد بهرهمند شود.
رئيس رسانه ملي در ادامه افزود: رسانه ميتواند موضوعات احصاء شده توسط بنياد ملی علم ایران به خصوص موضوعاتي كه روند پژوهشي آنها طي شده و به نتيجه رسيدهاند را در قالب برنامههاي مستند و تركيبي برنامهسازي و پخش كند.
رئيس صداوسيما در ادامه با اشاره به ماموريت اصلي شبكههاي راديويي و تلويزيوني، گفت: برخي از شبكهها نظير شبكه 2 سيما و يا شبكه 4 زمينه پرداخت به موضوعات خاص نخبگان را در گروههاي سني مختلف دارند. وي يادآور شد: شبكه 2 سيما درخصوص مسائل اجتماعي و خانواده به شكل متمركز كار ميكند و ميتواند زمينه مناسبي را در حوزه آموزش خانوادهها كه چگونه فرزندان خود را باور كنند و يا آنها را تربيت و استعدادهاي آنها را شكوفا كند، فراهم نمايد. همچنين شبكه 4 ماموريت پرداختن به مباحث علمي را دارد كه ظرفيت خوبي را براي جامعه نخبگان در بيان فعاليتهايشان پديد آورده است.
دكتر سرافراز در پايان بر گسترش و استمرار همكاريها تاكيد كرد.
در اين نشست، دكتر نصرت الله ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی (بنیاد ملی علم ایران) در سخناني با اشاره به ماموریت بنیاد ملی علم ایران در کشف ظرفیت ها و جذب آنها از داخل و خارج از کشور گفت: اين بنياد در ابتدا كرسيهاي پژوهشي را ايجاد كرد و به دانشمندان كشور اين امكان را داده كه در موضوعات مختلف مورد نياز جامعه به پژوهش بپردازند. وي با اشاره به اين مطلب كه برخي از كشورهاي پيشرفته نظير آمريكا، ژاپن، چين، كره جنوبي و كشورهاي اتحاديه اروپا بخش عمدهاي از دارايي فكري جهان را از آن خود كردهاند، يادآور شد: اين كشورها در برنامهريزيهاي خود تلاش ميكنند استعداد های برجسته كشورها را جذب كنند، چون خود به تنهايي قدرت توليد اين حجم بالاي دارايي فكري را ندارند و از انديشمندان كشورهاي ديگر استفاده ميكنند. وي تاكيد كرد: بايد روند مهاجرت استعدادهاي كشور روندي معكوس شود.
وی با اشاره به اينكه حدود 35 هزار نفر از اعضاي هيئت علمي دانشگاهها با بنياد ملي علم ايران در ارتباط هستند، يادآور شد: ظرفيت خوبي است كه در فعاليتهاي پژوهش محور علمي از آنها استفاده ميكنيم.
در اين نشست مقرر شد تا از طريق روابطعمومي رسانه ملي زمينه ارتباط گسترده و تاثيرگذار بنياد ملي علم ايران با شبكههاي مختلف صداوسيما فراهم شود.