مراسم تقدیر از برترینهای کنکور سراسری و المپیادهای ملی و بینالمللی لرستان، با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان، جمعی از مسوولان استانی و نخبگان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم تقدیر از برترینهای کنکور سراسری، المپیادهای ملی و بینالمللی دانشآموزی و دانشجویی لرستان با حضور جمعی از مسوولان استانی و نخبگان در محل بنیاد نخبگان این استان برگزار شد.
در این مراسم، حمزه امیری؛ رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان با بیان اینکه کشور در مرحله گذار قرار دارد، گفت: اقتصاد کشور در حال عبور از تفکر نفتی به سمت فرهنگ و نگرش دانشبنیان است.
وی با بیان اینکه تفکر دانشبنیان پایه پیشرفت کشور است، به توان و قابلیت بالای نیرویانسانی بومی در پیشبرد اهداف کشور اشاره کرد و افزود: بهکارگیری این پتانسیل بالا بهترین راهی است که میتواند کشور را به سمت پیشرفت و توسعه رهسپار کند.
امیری رشد چشمگیر شرکتهای دانشبنیان را یکی از علائم تغییر نگرش کشور به موضوع اقتصاد دانست و اظهار داشت: طبق برنامهریزیها و چشمانداز تعیینشده باید تعداد شرکت های دانش بنیان تا سال 1404 به 50 هزار شرکت دانشبنیان افزایش یابد.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان بیان داشت: ایران در چند سال اخیر جزو بزرگترین کشورهای تولیدکننده نرمافزار در حوزه IT وICT در منطقه بوده است و این یک مزیت برای کشور در خاورمیانه است.
امیری خاطرنشان کرد: دانشجویانی که در سالجاری وارد دانشگاه میشوند نیز باید از هماکنون نگاه خود را به حوزه دانشبنیان معطوف کنند و تلاش کنند جایگاه خود را در اقتصاد مقاومتی ترسیم کنند.
وی در رابطه با تعریف دو واژه نخبه و استعداد برتر گفت: واژه نخبه با استعداد برتر بسیار متفاوت است چون نخبه به کسی گفته میشود که میتواند در تولید و گسترش علم، فناوری، فرهنگ، اقتصاد و مدیریت اثرگذار باشد.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان با اشاره به اینکه استعدادهای برتر میتوانند به نخبه تبدیل شوند، اظهار داشت: ما در بنیاد نخبگان لرستان شرایطی را فراهم میکنیم تا استعدادهای برتر استان بتوانند به نخبه تبدیل شوند.
سید سعید شاهرخی؛ معاون سیاسی-امنیتی استاندار لرستان نیز با بیان اینکه اجتماعنخبگانی نقش کلیدی و اساسی در توسعه و اعتلای کشور دارد، گفت: مستعدانبرتر باید خود را برای رسیدن به مرحله نخبگی و اثرگذاری مهیا کنند.
وی با اشاره به لزوم حمایت از اجتماعنخبگانی، افزود: هر زمان که نیرویانسانی متخصص و متعهد بهکار گرفته شده، کشور به جایگاه مطلوبی رسیده است. موضوع هستهای تنها یکی از مصداقهای توان و قابلیت اندیشه اجتماعنخبگانی است.
شاهرخی با اشاره به نقش مهم توان علمی در عرصههای بینالمللی، ادامه داد: با دستیابی به علمروز و حصول فنّاوری میتوان جایگاه کشور را در جهان تثبیت کرد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان المپیادهای ملی و بینالمللی و همچنین نفراتبرتر کنکورهای سراسری با اهداء جوایزی تقدیر شد.