صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی (بنیاد ملی علم ایران)، با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، در این تفاهم نامه همکاری در زمینه اجرای طرحهای مشترک در راستای سیاستها و اولویت های تحقیقاتی اعلام شده توسط دانشگاه و صندوق و ایجاد لینک پورتالهای دو مجموعه برای آگاهی از کارهای تحقیقاتی انجام شده و در دست انجام به عنوان موضوع این قرارداد مشخص شده است.
نصرت اله ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی ضمن معرفی حمایتهای بنیاد ملی علم ایران عنوان کرد: برای استفاده از کل ظرفیتهای داخل و خارج از کشور نیاز به توسعه کمی و کیفی داریم.
وی با اشاره به استفاده حداکثری از ظرفیتها و تبدیل ظرفیتهای بالقوه به بالفعل در کشور عنوان کرد: بنیاد ملی علم ایران با در نظر گرفتن بستههای حمایتی قبل از تولد نوزاد تا فراغت از دانشگاه در تلاش است استعدادهای افراد را بیش از پیش شکوفا کند.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی بیان کرد: تصميم به ایجاد هستههاي علمي در دانشگاهها داریم و در حال حاضر به صورت پايلوت 21 هسته ایجاد شده است همچنین در نظر داریم این حمایت را به كل دانشگاههاي كشور گسترش دهیم تا با تشکیل هستههای علمی عرق ملي و مذهبي را در دانشجويان تقويت كنيم و ميزان مهاجرت نخبگان به خارج از كشور كاهش یابد.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این نشست، گفت: با توجه به پتانسیل این دانشگاه، پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران بسیار کارگشا خواهد بود.
وی از رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران دعوت کرد تا در یکی از جلسات هم اندیشی اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که مورد استقبال اعضا قرار می گیرد ، شرکت کرده و اعضای هیات علمی و محققان این دانشگاه نیز بتوانند با چگونگی حمایتهای صندوق و فرصت های استفاده از تسهیلاتی که صندوق در اختیار محققان قرار می دهد، آشنا شوند.
وی تاکید کرد: با امضای تفاهم نامه همکاری با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ، ان شاالله بتوانیم ارتباطات علمی را تقویت کرده و از حمایت های صندوق بهره مند شویم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در این نشست، از راه اندازی کتابخانه مرجع توانبخشی کشور که به صورت شبانه روزی فعالیت خواهد کرد، خبر داد.