دومین کنگره جراحان به همت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی، در طبس برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ دکتر احمدیزاده؛ رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت الگوسازی از نخبگان، گفت: تجلیل و تکریم از نخبگان یعنی الگوسازی برای نسل آینده. بنیاد ملی نخبگان نیز به عنوان حلقه واصل بین دولت و نخبگان همواره بر این موضوع اهتمام دارد. از طرفی باید با بررسی همهجوانب، راهحلهای مناسب برای بازگشت نخبگان که در واقع ارزشمندترین سرمایههای منطقه محسوب میشوند، به استان فراهم شود.
وی با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر اینکه رسیدگی به نخبگان عین عدالت است، خاطرنشان کرد: نخبگان راه میانبر پیشرفت و توسعه هستند چراکه مزیت نسبی و ارزش افزودهای که از فعالیت یک نخبه و متخصص حاصل میشود بیش از دیگران است.
احمدیزاده در پایان شناسایی نخبگان و فرهیختگان عرصه پزشکی را یکی از دستاوردهای مهم دومین کنگره جراحان عنوان کرد و پیرامون گفتمان اقتصاد دانشبنیان، اظهار داشت: اقتصاد دانشبنیان راه توسعه و پیشرفت کشور است، لذا جامعه پزشکی استان نیز میتواند طرحهای پژوهشی خود را در قالب شرکتهای دانشبنیان ارائه کند. البته افراد فعال در این زمینه میتوانند از تسهیلات معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نیز برخوردار شوند.
بر اساس این گزارش، کنگره جراحان با حضور 300 پزشک در قالب 10 گروه اجرایی و با محوریت چهار موضوع اصلی آمادهسازی بیمار برای عمل جراحی، کنترل عوارض شایع بعد از عمل جراحی، ارتباط جراح و سایر متخصصان و همچنین کنترل درد بعد از عمل تشکیل شد. در این کنگره علاوه بر برپایی سمینارها و کارگاههای تخصصی، پزشکان و جراحان نیز طی سه روز مقالات خود را ارائه کردند.
در پایان مراسم اختتامیه دومین کنگره جراحان در طبس، ضمن تشکیل کارگاه «چگونگی شناسایی و نگهداشت نخبگان در استان»، از خدمات ارزنده دکتر حکمت؛ اولین پزشک دانشگاهی طبس و ولی الله چمنزاری برگزار کننده اولین کنگره جراحان در طبس و رئیس اسبق اداره آموزش و پرورش شهرستان تجلیل شد.
دومین کنگره جراحان با حضور دکتر قائمی؛ قائممقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان جنوبی و جمعی از پزشکان و جراحان استان به میزبانی شهرستان طبس برگزار شد.