نشست معارفه بنیاد نخبگان استان تهران ویژه مستعدینبرتر با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان و رییس بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در این مراسم، دکتر سید مهدی موسویکوهپر؛ معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به نقش مهم نیرویانسانی در توسعه جامعه، گفت: مستعدبرتر باید تلاش کند تا با به فعلیت رساندن داشتههای خود به نقطه اثرگذاری برسد.
وی افزود: منابع و معادن طبیعی تنها در صورت حضور نیرویانسانی متخصص معنا و ارزش پیدا میکند وگرنه صرف وجود چنین قابلیتهای طبیعی نمیتواند پیشرفت و آبادانی را برای کشور به ارمغان بیاورد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم تقویت جنبههای فرهنگی و هویتی در مستعدانبرتر، ادامه داد: شناخت، پاسداشت و احترام به هویت و فرهنگ ایرانی-اسلامی یک اصل است که همه مستعدانبرتر باید به آن همت گمارند.
موسوی با بیان اینکه میراث فرهنگی خوراک معنوی است، تصریح کرد: مستعدبرتر ایرانی باید بداند در سرزمینی دیده به جهان گشوده است که در برههای از تاریخ که بخش عمدهای از جهان متمدن امروز در تاریکی و جهل به سر میبردند، نیاکان او جهان را مدیریت میکردند. جوانان این مرز و بوم باید آگاه باشند که ایران مهد هنر دنیا است و اعجابانگیزترین یادمانهای مادی و معنوی حاصل اندیشه بشر در این سرزمین به منصه ظهور رسیده است. جوان ایرانی باید به مفاخر بیبدیل خود که شهرت جهانی دارند، نظیر حکیم ابوالقاسم فردوسی، عطار:، مولانا، حافظ و سعدی ببالد و آثار آنان را مانند جان عزیز بدارد.
وی خاطرنشان کرد: میراث فرهنگی ارزشمندترین سرمایه و ضامن نشاط زندگی امروز هر ایرانی است.
در بخش دیگری از این مراسم، یدالله اردوخانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان تهران نخبگان و مستعدانبرتر را مهمترین و بزرگترین سرمایه کشور دانست و گفت: یکی از عواقب خروج نخبگان از جامعه، کاهش مخزن ژنتیکی نخبه است.
وی افزود: مهاجرت به خودیخود اتفاقی منفی محسوب نمیشود بلکه در صورت بازگشت مستعدان به کشور پس از ادامه تحصیل، حتی میتواند امری نیک و در راستای توسعه و پیشرفت همهجانبه کشور باشد.
در ادامه این مراسم، دکتر علی صاحبی؛ عضو انجمن روانشناسی استرالیا با اشاره به لزوم تفریح و نشاط در اجتماعات نخبگانی، گفت: زندگی لذتبخش اصولی دارد که با رعایت آنها میتوان در کنار شادابی به موفقیت هم رسید. باید توجه داشت زندگی لذتبخش بهانهای برای انحراف از مسیر صحیح نباشد.
وی در پایان گفت: خوشبختی در بستر اجتماع معنا مییابد و هرگز بدون حضور در جامعه و مراوده با دیگران نمیتوان طعم شیرین خوشبختی را مزه کرد. گرچه فرد در هر حال باید استقلال رأی، شایستگی و مدیریت احساسات خود را حفظ کند.