محمدعلي كشاورز، بازيگر پيشكسوت تئاتر، سينما و تلويزيون در پيامي دانشآموزان سراسر كشور را به فيلمسازي در مسابقه نور ابن هيثم تشويق كرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، محمدعلي كشاورز، بازيگر پيشكسوت تئاتر، سينما و تلويزيون طی پیامی به دانشآموزان مسابقه نور ابن هيثم ضمن تشویق آنها به فیلمسازی در این مسابقه، به دانشآموزان توصیه کرد: هرچند كه پيام دادن براي يك رويداد يا اتفاق مهم از آدمهاي مهم برميآيد و من خود را شايسته آن نميدانم؛ اما به دانشآموزاني كه براي شركت در مسابقه نور ابن هيثم فيلم ميسازند، توصيه ميكنم گذشته خود را بشناسند و بدانند كه گذشتگانشان در عرصه ادبيات همچون مولانا، فردوسي، خاقاني و يا شخصيتهايي علمي همچون ابن هيثم، ابوعلي سينا، زكرياي رازي، جابر بن حيان و غیره كه بودهاند و چه كردهاند و چه تاثيري بر تاريخ علمي كشورمان گذاشتهاند، بنابراين لازم است آنها اين بزرگان را بشناسند، نقش بيبديل دانشمندان مسلمان را درك كنند و بعد زندگيشان را به داستان و فيلمنامه و بعد از آن نمايش، فيلم يا سريال تبديل كنند.
در این پیام آمده است: ما هم وظيفه داريم براي انواع هنرهاي نمايشي به ويژه سينما ارزش قائل باشيم و فرصت بدهيم آنهايي كه دغدغه فرهنگي دارند و نه آنهايي كه به دليل وجود بعضي روابط سراغ فيلمسازي ميروند، درباره مفاخر و مشاهير ايران و اسلام آثاري توليد كنند.
بازيگر پيشكسوت تئاتر، سينما و تلويزيون در این پیام با اشاره به اینکه بزرگان كشورمان نيز همواره بر دانستن تاكيد كردهاند، به دانشآموزان شرکت کننده در این مسابقات تاکید کرد: براي مثال مولانا، شاعر برجسته كشورمان براي اولين بار از عطار نيشابوري تاثير پذيرفت و وقتي به تركيه رفت و در آن كشور اقامت گزيد هم همچنان خود را از دانستن و مكاشفه و تحقيق مبري ندانست و پيوسته كوشيد تا درباره نويسندگان و شاعران برجسته دنيا بداند و بخواند. همين موضوع او را به يك چهره جهاني تبديل كرد، خدمت كردن به كشور چنين معنايي دارد، نوجوانان و دانش آموزان ما بايد در عرصه هاي فرهنگي همچون تئاتر و سينما به شناخت بهتر شخصيت هاي علمي روي بياورند. فيلمسازان هم بايد از متخصصان و اهالي فن كمك بگيرند نه صرفا سرمايهگذاراني كه دركي از هنر ندارند و به واسطه ثروتشان به اين حوزه وارد مي شوند.
محمدعلی کشاورز در پایان این پیام، هنر واقعی را شناخت سرزمین ایران عنوان کرده و به دانشآموزان توصیه کرده است:هنر تنها به معناي شعر و موسيقي و تئاتر نيست، هنر به معناي شناخت سرزمينمان و چهرههاي برجسته آن است. اميدوارم كه دانشآموزان فيلمساز در اين مسابقه موفق و پيروز باشند و باز هم درباره تاريخ علم و دانش كشورشان فيلم بسازند.