دکتر الوانی راهاندازی سازمان نظام مدیریتی را یکی از راهکارهای ارتقاء سطح مدیریتی کشور دانست و اظهار داشت: کشور برای توسعه علم مدیریت همانند دیگر رشتهها به سازمان نظاممدیریتی نیازمند است تا از این طریق با رفع نقایص موجود زمینه برای ارتقاء دانش مدیریتی فراهم شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم تجلیل از استاد الوانی؛ پدر علم مدیریت ایران با حضور جمعی از مسئولان کشوری، اساتید دانشگاه، محققین، پژوهشگران و دانشجویان در دانشگاه پردیس فارابی قم برگزار شد.
مهدی الوانی؛ پدر علم مدیریت ایران و برگزیده جایزه علامه طباطبایی، در این مراسم استفاده از ظرفیتهای مدیران ایدهپرداز و مبتکر را لازمه ایجاد تحول در کشور دانست و گفت: متاسفانه امروزه در کشور در برخی بخشها ضعف مدیریتی را شاهد هستیم و این در حالیست که مدیران اندیشمند زمینهساز تحولات جامعه هستند.
این چهره ماندگار علمی کشور افزود: استادان و دانشجویان فعال در حوزههای مدیریتی میتوانند با سوق دادن تحقیقات و پژوهشهای خود به سمت نیازهای این حوزه، در رفع این ضعفها گام بلندی بردارند.
وی در ادامه راهاندازی سازمان نظام مدیریتی را یکی از راهکارهای ارتقاء سطح مدیریتی کشور دانست و اظهار داشت: کشور برای توسعه علم مدیریت همانند دیگر رشتهها به سازمان نظاممدیریتی نیازمند است تا از این طریق با رفع نقایص موجود زمینه را برای ارتقاء دانش مدیریتی فراهم شود.
در ادامه اخوان؛ رئیس بنیاد نخبگان قم ضمن اشاره به خدمات ارزنده دکتر الوانی، گفت: نیم قرن مجاهدت علمی و پژوهشی در تثبیت و توسعه مرزهای دانش مدیریتی و تدوین و تکمیل نظریه سازمان بویژه در ایران، ازجمله خدمات ارزنده و بینظیر استاد الوانی است.
اخوان در پایان خاطرنشان کرد: استاد الوانی از طرفی نقش موثر و سهمی قابل توجه در تربیت دانشآموختگان و مدیران ایران اسلامی دارد و از سوی دیگر مکارم اخلاقی او میتواند سرمشق فعالان حوزه مدیریت در کشور باشد چراکه اخلاق و شخصیت استاد از مصادیق ارزشهای اسلامی است.
گفتنی است در این مراسم از کتاب «یادمان استاد الوانی» رونمایی و از مقام علمی این چهره ماندگار تجلیل شد.
لازم به ذکر است دکتر مهدی الوانی در دی ماه 1323 در تهران به دنیا آمد و با گذراندن تحصیلات ابتدایی در مدرسه بیهقی و مقطع متوسطه در دبیرستان حكیم نظامی، آموزش نظامی را در پادگان شاهآباد غرب گذراند و سپس در رشته ادبیات انگلیسی در دانشگاه ملی پذیرفته شد. وی پس از اخذ مدرک فوقلیسانس وارد حوزه مدیریت آموزشی در دانشگاه تهران شد.
الوانی پس از طی دوره دکترای مدیریت دولتی در دانشگاه كالیفرنیای جنوبی و بازگشت به ایران، از سال 70 تدریس در دانشگاه را آغاز کرد. تالیف و ترجمه بیش از 30 جلد کتاب و نگارش دهها مقاله علمی تنها بخشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی این برگزیده جایزه علامه طباطبایی است.