مصطفی اخواص؛ از برگزیدگان جایزه شهید آوینی گفت: در هنرکده هشتمین همایش نخبگان جوان، ضمن بیان گرایشات نوین در هنر نگارگری با رنگ اکرولیک روی بوم، تلاش کردم از برخی رموز این هنر گرهگشایی کنم؛ تا بدین طریق علاقه افراد را هنرنگارگری بیش از پیش تقویت کنیم.
استاد مصطفی اخواص در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان ضمن بیان اینکه خوشنویسی ناخنی از اواسط دوره صفویه در ایران ظهور کرد و تا پایان دوره قاجار ادامه داشت، افزود: در دوره جدید هنر خوشنویسی ناخنی احیا شده است که البته من به آن نقاشی ناخنی را نیز اضافه کردهام.
وی ادامه داد: با ابداع هنر نقاشی ناخنی، توانستم رنگ را نیز به این هنر وارد کنم که با این کار تضاد خوبی بین سطح نقاشی ناخنی و زمینه ایجاد میشود که این عامل باعث وضوح و زیباتر شده اثر خلق شده است.
استاد اخواص ضمن اشاره به اینکه در این هنرکده سوخت روی چوب نیز به نمایش گذاشته شد، افزود: تلاش بر این بود بتوانم با خلق آثار در پیش چشم نخبگان و استعدادهای برتر، این افراد را به هنر علاقمند کنم. البته با تمایلی که افراد از خود نشان دادند، در کنار این هنرکده، کارگاه کوچکی تشکیل شد تا افراد بتوانند از نزدیک با این هنر زیبا انس بگیرند.
وی در پایان با تأکید بر اینکه بسیاری از رموز هنر نگارگری ایران مبهم باقی مانده است، خاطرنشان کرد: در این هنرکده ضمن بیان گرایشات نوین در هنر نگارگری با رنگ اکرولیک روی بوم، تلاش کردم از برخی رموز این هنر گرهگشایی کنم؛ تا بدین طریق علاقه افراد را هنرنگارگری بیش از پیش تقویت کنیم.
*کارگاه خوشنویسی ناخنی و سوخت روی چوب، استاد مصطفی اخواص، استاد برجسته هنرهای تجسمی و برگزیده جشنواره شهید آوینی سه شنبه؛ 29 مهرماه ساعت 11 صبح در سالن شماره (2) محل اجلاس سران اسلامی برپا شد.