رئیس بنیاد نخبگان استان البرز ضمن بیان اینکه حل مشکلات فرهنگی نیاز به تخصص و مطالعه جدی دارد، گفت: با تشکیل کارگروه فرهنگی نخبگان در استان میتوان با مجموعه مدیریتی-اجرایی فرهنگی استان تعامل سازندهای را در جهت ارتقاء سطح فرهنگ عمومی برقرار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، نشست «تشکیل کارگروه فرهنگی» بنیاد نخبگان استان البرز با حضور دکتر محمدجواد کولیوند؛نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا در مجلس؛ دکتر جعفر جهانپناه؛ رئیس بنیاد نخبگان استان البرز و جمعی از نخبگان و مسئولان اجرایی استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر جعفر جهانپناه با بیان اینکه شورای علمی و کارگروه های تخصصی در رأس امور تصمیم گیری و برنامه ریزی فعالیت بنیادهای نخبگان استانی در سطح استان قرار دارند، گفت: هدف از این نشست بررسی لزوم و نحوه همکاری و شکلگیری کارگروه فرهنگی استان متشکل از نخبگان و مسئولان اجرایی مرتبط در حوزه فرهنگ و چگونگی تعامل با نهادهای فرهنگی استان نظیر شورای عمومی فرهنگ، کمیسیون فرهنگی شهر، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی افزود: شورای علمی بنیادهای نخبگان استانی متشکل از رئیس بنیاد نخبگان استان، یکی از معاونان استاندار، یک تا سه تن از رؤسای دانشگاههای و مؤسسات تحقیقاتی و پنج تن از نخبگان و صاحبنظران علمی برجسته استان هستند.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز در ادامه با اشاره به تشکیل جلسه اخیر شورای علمی بنیاد نخبگان استان البرز اظهار داشت: با نظر اعضای شورای علمی و با توجه به پتانسیل و نیاز استان، تشکیل 5 کارگروه تخصصی "کشاورزی"، "صنعت"، "فرهنگی"، "توانمندسازی و آموزش نخبگان" و "هویت بخشی" پیشنهاد شد.
وی ادامه داد: هر یک از کارگروههای تخصصی نیز متشکل از یک رئیس کارگروه که از بین نخبگان یا صاحبنظران علمی برجسته استان انتخاب خواهد شد، 2 تا 4 تن از مسئولین اجرایی مرتبط در حوزه کارگروه و 2 تا 4 تن از نخبگان و استعدادهای برتر استان است.
دکتر جهانپناه افزود: هدف از تشکیل کارگروههای تخصصی در استان حضور و ایفای نقش نخبگان در ارتباط با مسائلی است که برای استان دارای اهمیت است و نهادهای فرهنگی استان نظیر کمیسیون فرهنگی شورای شهر چندین مرتبه به لزوم ورود نخبگان به مقوله فرهنگی استان اذعان و درخواست داشتهاند.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز با اشاره به اینکه حل مشکلات فرهنگی نیاز به تخصص و مطالعه جدی دارد افزود: استان البرز از لحاظ فرهنگ دغدغههای زیادی دارد که البته با توجه به پتانسیل بالای نخبگان در استان البرز میتوان با مشاوره و کمک فکری به مسئولان درگیر در حوزه فرهنگ استان از روزمرگی دستگاههای اجرایی اجتناب کرد.
دکتر جهان پناه در پایان با تأکید بر اینکه با تشکیل کارگروه فرهنگی نخبگان در استان میتوان با مجموعه مدیریتی فرهنگ استان تعامل سازندهای را برقرار کرد، خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد فعالیتهای خوبی که در زمینه فرهنگ در استان انجام میشود را از طریق فکر و اندیشه نخبگان و تعامل آنان با مسئولان اجرایی در راستای اعتلای فرهنگ استان بکار بست.